Voor Home klik op het Vino Amore logo! info@vinoamore.nl

Vino Amore

Vino Amore @ LOES lifestyle evening!

Op 15 juli 2016 vond de LOES lifestyle evening plaats! LOES deelde lekkere hapjes en drankjes uit op deze LOES Lifestyle Evening!

Vino Amore @ LOES lifestyle evening!

Op 15 juli 2016 vond de LOES lifestyle evening plaats! LOES deelde lekkere hapjes en drankjes uit op deze LOES Lifestyle Evening! Meerdere ondernemers, waaronder Vino Amore, sloten zich aan bij deze avond en waren aanwezig om hun producten te laten zien of proeven! Een initiatief dat navolging verdient! Een unieke combinatie, want laten we eerlijk zijn, waar is de wijn lekkerder dan bij Vino Amore, of waar is de koffie lekkerder, of het desembrood, of de appeltaart, dan bij LOES?

Vino Amore

Vino Amore @ LOES lifestyle evening

Dochter en vader

LOES is het resultaat van de unieke samenwerking tussen vader en dochter. In zijn bakkerij in Bleskensgraaf, Molenwaard bakt Peter Schalkwijk vloergebakken desembrood met biologische ingrediënten. Louise Schalkwijk runt LOES in Papendrecht hier verkoopt ze het desembrood, heerlijke koeken, gezonde granola en meer.

Hoe is LOES ontstaan?

Eigenlijk is dit zo gegroeid. Peter heeft al jarenlang ervaring in verschillende bakkerijen. In november 2014 begon hij samen met dochter Louise Desembakkerij Schalkwijk met daarbij een klein winkeltje. Louise ging op zoek naar gezonde en lekkere producten die bij hun heerlijke brood passen, zoals sappen, jams, olijfolie, thee etc. Ze ontdekten zoveel mooie producten uit de omgeving, dat het begon te kriebelen om daar meer mee te doen. Zo kwam het idee om in hun eigen woonplaats, Papendrecht bekendheid te geven.  Toen gevraagd werd of zij zich wilden vestigen op het Oude Veer was de cirkel helemaal rond. Die uitdaging zijn zij met ontzettend veel plezier aangegaan!

Met passie en kennis

Samen doen Peter en Louise elk dag hun best om klanten blij te maken en te laten genieten van hun zelfgebakken desembrood en gezonde producten uit de omgeving. Peter in de bakkerij en Louise in de winkel. Dat doen ze met veel enthousiasme en kennis over hun producten.

Vino Amore

Vino Amore @ LOES lifestyle evening

Passie voor de ware aard van wijn!

Dezelfde passie is te vinden bij Vino Amore! Vino Amore wil graag wijnen leveren die de passie voor wijn in ons naar boven haalt. Wij willen goede wijnen verkopen, wijnen waardoor je méér van wijn wilt weten en waardoor je ook méér betere wijnen wilt gaan drinken! Dát is onze missie!

Snoep gezond met dadels!

Een gezonde tip van Vino Amore, neem eens een kijkje bij dadelsnoep! Dadelsnoep is een gezond snoep omdat je alleen natuurlijke producten eet. Zo zijn de snoepjes gemaakt van de lekkerste Medjoul dadels, gezonde kokos en (wal)noten. Verder geen enkele toevoeging! Dat proef je, daardoor geniet je dubbel van dit snoep!

1 Reactie

  1. Wim van der Voet

    Hoi peter, altijd leuk toch! Elkaar helpen hoort bij het leven… Ga het zo eens bekijken. Dank je voor het meedelen! Leuk artikel van gemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.