Voor Home klik op het Vino Amore logo! info@vinoamore.nl

Vino Amore

Bestelinformatie Vino Amore hier vind u meer informatie!

Bestelinformatie Vino Amore

Bestelinformatie Vino Amore – zoeken en bestellen

Vino Amore verkoopt in principe wijnen per doos van 6 flessen (magnums, dubbelmagnums, Jérobeams en afwijkende formaten echter wél per stuk). Vragen? Neem contact op!

Om branche technische redenen zijn er wijnen met een prijs van 0,00 – de echte prijs wordt achteraf bij het bestellen bepaald. Op basis van de prijsklasse kunt u al wel een idee hebben! Deze wijnen hebben ook een indicatie ‘neem contact op!’.

Levering

Standaard leveren wij onze bestellingen uit op donderdag en vrijdag. Mocht u vòòr een bepaalde datum de wijnen in huis hebben neem dan even contact op! Wij verzenden ook naar België – per zending een maximum van 12 flessen. Een deel van onze wijnen voeren wij op afroep bij de importeur, in een enkel geval komt het wel eens voor dat de importeur ook tijdelijk zonder zit. Derhalve voeren wij op de website geen strak voorraadbeheer.

Bestelinformatie Vino Amore – zoeken kan heel simpel via Vino Amore wijnen.

Bestelinformatie Vino Amore – U kunt zoeken op land – kleur van de wijn – Alcohol percentage – cuisine – druivenras – inhoud – prijsklasse – wijnbouw – wijngebied – wijnstijl. Met deze indeling hopen we uw keuze te vergemakkelijken, ook die voor een goede wijn-spijs combinatie. Maar we adviseren u uiteraard graag! Stuur een mailtje met uw vragen naar info@vinoamore.nl en we antwoorden zo snel mogelijk.

Bestelinformatie Vino Amore – jaargangen

U zult tevergeefs naar jaargangen zoeken bij mijn wijnen. Intern hou ik dat zeker wel in de gaten en ik geef bij mijn wijnen altijd de informatie “drinken van – tot”, hetgeen natuurlijk zeker afhankelijk is van de jaargang! Maar de slogan ‘Passie voor de ware aard van wijn’ heeft als ultieme consequentie dat ik wijn als natuurproduct zie. Dat gezegd hebbend vind ik het niet ethisch om alleen in goede jaren wijn af te nemen van den wijnboer. Den wijnboer kan ook niets doen aan het verloop van het jaar, hij kan desondanks een goede wijn maken in een minder jaar. Dus feitelijk zeg ik: ‘zou ik het goede van den wijnboer drinken en hem laten zitten met een mindere jaargang?’ Dat laatste vind ik verwerpelijk. Bovendien, hier gaat ook de 80-20 regel op. Bij 80% van de wijnen doet de jaargang er niet heel veel toe. Om over na te denken: In een uitgebreid interview met Jordan P. Ross van Enology International beschreef Egon Müller IV 1987 als ‘het laatste slechte jaar’ dat zijn wijnmakerij meemaakte. Desondanks zei hij dat de oude wijnstokken en leisteen rijke bodems van de Scharzhofberger-wijngaard dat jaar nog steeds “zeer smaakvolle wijnen” opleverden.

Bestellen kan heel simpel, via het formulier hieronder, of op de wijnpagina via de winkelmand! Voer uw gegevens in en de wijnen die u gevonden heeft bij Vino Amore zoeken. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij contact met u op over de verdere afhandeling. Bestellingen die wij via de post of koerier moeten versturen accepteren wij onder vooruitbetaling.

Bestelinformatie Vino Amore – algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn voorwaarden die bedoeld zijn om deel uit te maken van een aantal overeenkomsten, met uitzondering van die voorwaarden die de kern van de prestaties aangeven. In de volksmond worden algemene voorwaarden ook als de “kleine lettertjes” aangeduid. U vind ze hier.

Bezorging in de Drechtsteden vanaf doosje (6 flessen) gratis!

(Tussentijdse) prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Bestelinformatie Vino Amore