Voor Home klik op het Vino Amore logo! info@vinoamore.nl

Vino Amore

Vino Amore visie, hoe zit dat nu precies?

Vino Amore visie

Hoe ziet Vino Amore zichzelf en hoe moet u dat doen?

Missie & visie

Een missie en visie zijn belangrijke elementen voor een bedrijf. Dit vormt de basis van de strategie en belangrijke beslissingen. Om deze reden is het formuleren van een missie en visie essentieel. Hierdoor weet je exact welke koers je moet varen. Kenmerken van een missie en visie zijn:

  • Identiteit van de organisatie (missie)
  • e reden van bestaan (missie)
  • Wat willen wij in de toekomst bereiken (visie)
  • Kan worden bijgesteld eens in de zoveel tijd (visie)

Om een missie te kunnen maken dien je allereerst een visie op te stellen. Vanuit dit oogpunt kan je het ander namelijk opstellen.

Vino Amore visie – Vino Amore is een virtuele wijnhandel / wijnwinkel. Dat betekent allereerst dat wij géén internet webshop zijn! Wat dan wel? De Vino Amore website is ten eerste een blog, met allerhande artikelen over wijn maar ook over onze activiteiten. Ten tweede heeft de Vino Amore website wel degelijk een zoekfunctie, namelijk de menu keuze Vino Amore wijnen. Ik gebruik de Internet shop technologie om makkelijk wijnen te zoeken. Dat kan op land, kleur, alcoholpercentage, druivenras, flesinhoud, prijsklasse, wijnbouw, wijngebied en wijnstijl. Verkoop gaat bij ons bij voorkeur persoonlijk.

Vino Amore visie en beleving

Wijn in het algemeen staat voor beleving in een sociale context. Tot die conclusie kunnen we makkelijk komen als we alleen al naar de ons omringende landen kijken. Vino Amore onderscheidt zich door haar expertise op wijngebied, een smal assortiment, passie voor de wijn en zijn omgeving en de drang om mensen in aanraking te brengen met mooie wijnen! Daarbij maken wij onze eigen specifieke afwegingen. Omdat we ons richten op beleving en goede wijn kiezen wij voor een smal assortiment. Het is geen kunst een breed assortiment te voeren met wijnen die onze criteria niet halen, het internet staat er vol van. Vaak vind je daar ook wijnen die een gunstige marge hebben voor de verkoper en ook nog eens wat prijs betreft opvallend vaak eindigen op € ,99. Wij kiezen daar niet voor. Wij kiezen ook niet voor een webshop met veel bla bla. Die zijn er al genoeg en staan te ver af van onze visie op beleving en kwaliteit. Vino Amore ontdoet de wijn niet van haar sociale context en de gezelligheid waarin wijn thuishoort. In ons assortiment kiezen we typische wijnen die kenmerkend zijn voor hun omgeving. Het liefst regionale druivenrassen. Die wijnen zijn vaak verrassend lekker! Je kunt wel overal chardonnay aanplanten omdat die druif zich makkelijk aanpast maar dat kan ons niet bekoren. Vino Amore verkoopt alleen maar wijn die wij zelf geproefd hebben. Ook daarin verschillen wij van vele webshops en concurrenten. Wij willen weten wat we verkopen en daar willen we een goed gevoel bij hebben.

Vino Amore visie en zorg

Waarom Vino Amore en niet de webshop, de slijter of de supermarkt?

– onze wijnen worden liggend opgeslagen – zo blijft de kurk in contact met de wijn en droogt deze niet uit;

– onze wijnen worden koel (wine airconditioning) opgeslagen – bij temperaturen boven de 17 graden verzuurt de wijn;

– onze wijnen worden donker opgeslagen – wijn en licht zijn geen vrienden;

– onze wijnen liggen fris – geurtjes kunnen een negatieve invloed hebben op wijn.

Onze speerpunten liggen in midden Europa, met name FrankrijkDuitsland en Italië zijn onze favoriete wijnlanden. Overigens willen we de andere wijnlanden niet te kort doen, dus die komen zeker aan bod.

Door de negenvoudige zoekfunctie hopen we uw keuze te vergemakkelijken, ook die voor een goede wijn-spijs combinatie. Maar we adviseren u uiteraard graag! Stuur een mailtje met uw vragen naar info@vinoamore.nl en we antwoorden zo snel mogelijk.

Vino Amore bezorgt gratis in de Drechtsteden vanaf een doosje 6 flessen! – Mogen zeker ook verschillende wijnen zijn! – Verzenden: bijkomende porto 9,= per doos van 6 (afwijkende tarieven voor grote flessen) – levering na ontvangst vooruitbetaling op factuur! Prijzen zijn incl. BTW – (Tussentijdse) prijswijzigingen, jaargangen en drukfouten voorbehouden!

Vino Amore visie