Voor Home klik op het Vino Amore logo! info@vinoamore.nl

Vino Amore

Relatiegeschenken en Wijncadeaus

Wijncadeaus, kerstpakketten en relatiegeschenken

Relatiegeschenken, wijncadeaus en kerstpakketten – wat is er nou leuker dan een goede vriend of vriendin, een jarig familielid of een zakelijke relatie een mooi wijngeschenk te geven? Bij Vino Amore weten we dat niemand hetzelfde is en dat geldt ook voor de voorkeur van wijn. Daarom bieden wij een uitgebreide keuze wijngeschenken, voor elke smaak en voor elk budget! Iedere keer weer maatwerk, wij lozen geen oude meuk in geschenken of pakketten!

Wij maken uiteraard gebruik van ons assortiment wijnen gecombineerd met originele en natuurvriendelijke verpakkingen zoals riet, wijnkisten, ongebleekt papier e.d. Wij houden natuurlijk rekening met trends in de wijnwereld! Een geschenk of (kerst) pakket van Vino Amore is eerlijk en origineel!

Wij vinden het belangrijk dat een (kerst) pakket of geschenk geen gebreken mag vertonen. Daarom kiezen wij voor 100% kwaliteitsgarantie, zodat u altijd verzekerd bent van een goed product! Een luxe wijngeschenk is voor ieder budget samen te stellen, wij helpen u hier graag mee.

Neem een kijkje bij een greep uit onze relatiegeschenken

Neem contact op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wijncadeaus