Voor Home klik op het Vino Amore logo! info@vinoamore.nl

Vino Amore

Vino Amore – wijncadeau

wijncadeau

Vino Amore – wijncadeau

Op zoek naar een leuk wijncadeau? Dan moet u bij Vino Amore zijn! Wat is er nou leuker dan een goede vriend of vriendin, een jarig familielid of een zakelijke relatie een mooi wijncadeau te geven? Bij Vino Amore weten we dat niemand hetzelfde is en dat geldt ook voor de voorkeur van wijn. Daarom bieden wij een uitgebreide keuze wijngeschenken, voor elke smaak en voor elk budget! Iedere keer weer maatwerk, wij lozen geen oude meuk in geschenken of pakketten!

Wij maken uiteraard gebruik van ons assortiment wijnen gecombineerd met originele en natuurvriendelijke verpakkingen zoals riet, wijnkisten, ongebleekt papier e.d. Wij houden natuurlijk rekening met trends in de wijnwereld! Een geschenk of (kerst) pakket van Vino Amore is eerlijk en origineel!

Wij vinden het belangrijk dat een (kerst) pakket of geschenk geen gebreken mag vertonen. Daarom kiezen wij voor 100% kwaliteitsgarantie, zodat u altijd verzekerd bent van een goed product! Op wens combineren wij onze wijnen met een mooie kaas, een goed stuk chocolade of een ander natuurproduct. Hierbij kiezen wij altijd voor onberispelijke kwaliteit! Daarin doen we geen concessies!

 

SWEN-3 en WSET-3 - student Vinologie aan de Wijnacademie 2016-2017

SWEN-3 en WSET-3 – student Vinologie aan de Wijnacademie 2016-2017

Bestel uw Vino Amore wijncadeau

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon (verplicht)

  Uw geboortedatum (verplicht)

  Uw bestelling