Voor Home klik op het Vino Amore logo! info@vinoamore.nl

Vino Amore

Wijnproeverij Vino Amore een succes!

wijnproeverij

Gezellig wijnen proeven!

Wijnproeverij

De tweede wijnproeverij van Vino Amore was een succes! Niet dat we daar over getwijfeld hebben, maar het is altijd leuk om te horen wat mensen er van vonden! Geproefd werden wijnen uit Argentinië, Frankrijk, Italië, Nieuw Zeeland, Uruguay, USA en Zuid Afrika.

Nogmaals bedankt voor de heerlijke wijnen van gisteravond! Goede organisatie, duidelijke informatie en nog heel gezellig ook! Ik ben in ieder geval weer een stukje wijzer geworden over al die wijnen.

“Mooie en verrassende wijnen geproefd, gezellige mensen en een kundige vinoloog”

Proeven?

Een wijnproeverij is een gezellig en leerzaam avondje uit waar wijnproeven en wijn centraal staat. Een wijnproeverij duurt ongeveer 2,5 uur, maar vaak is het gezellig en loopt het toch uit. Globaal genomen begint een proeverij met een introductie en een uitleg over wijnen en het proeven en benoemen van wijn. Ook kan de introductie bestaan uit een verhandeling over het thema, als dat er is. We proeven doorgaans, afhankelijk van het proefthema tussen de acht en twaalf verschillende wijnen. Op tafel staan brood, diverse kazen en toastjes om te neutraliseren of de wijnen te begeleiden. Schrijf je je in voor een wijnproeverij dan zitten er maximaal 16 mensen aan de proeftafel. Iedereen die aan een wijnproeverij meedoet wil naast gezelligheid ook meer leren over wijn en de wijnen van het desbetreffende proefthema. Met wijn wordt het altijd gezellig en dat combineren we met educatieve elementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.