Vino Amore

Wijnlijst & bestellen

De wijnlijsten van Vino Amore

Voor het gemak zijn de wijnlijsten gesplitst, namelijk in een lijst met rode wijnen, witte wijnen en een lijst met overige wijnen (rosé, mousserend, versterkt, XXL)

Klik op de fles om de Vino Amore wijnlijst met rode wijnen te zien!

Klik op de fles om de Vino Amore wijnlijst met witte wijnen te zien!

Klik op de fles om de Vino Amore wijnlijst met overige wijnen te zien!

Rode fles: categorie 01 Rood

Witte fles: categorie 02 Wit

Overige fles: categorie 00 Acties – 011  XXL –  03 Rosé – 04 Mousserend – 05 Versterkt – 06 Italiaanse likeuren – 07 Olijfolie – 08 Honing – 99 Diversen

De verdere indeling van het Vino Amore assortiment is gesorteerd op prijs, oplopend.

Bestellen

Bestellen kan heel simpel, via het formulier hieronder. Voer uw gegevens in en de eerste drie getallen van de wijn en het aantal. De wijnlijst is zeer actueel, bij wijzigingen zetten wij direct een nieuwe wijnlijst online! Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij contact met u op over de verdere afhandeling. Bestellingen die wij via de post of koerier moeten versturen accepteren wij onder vooruitbetaling. Bestellingen via internet kunt u ook afhalen.

Wij hanteren de volgende prijsklassen – o.a. bij communicatie op de website over onze wijnen.

I < € 7,50 – II € 7,50 t/m € 10 – III € 10 t/m € 15 – IV € 15 t/m € 20 – V € 20 t/m € 25 – VI € 25 t/m € 50 – VII > € 50

Het land en wijngebied worden ook vermeld. Met deze indeling hopen we uw keuze te vergemakkelijken, ook die voor een goede wijn-spijs combinatie. Maar we adviseren u uiteraard graag! Stuur een mailtje met uw vragen naar info@vinoamore.nl en we antwoorden zo snel mogelijk.

Hoe ziet Vino Amore zichzelf en hoe moet u dat doen?

Vino Amore is een virtuele wijnhandel / wijnwinkel. Dat betekent dat wij géén internet webshop zijn! Ik hou van een goede Western, maar het cowboy gedoe in de wijnwereld op het internet is niet aan mij besteed. Dat betekent ook dat ik geenn enkele prijsconcurrentie aan ga op datzelfde web. Onze drijfveer is kwaliteit en niet de prijs. Daarom geef ik alleen prijsklasse(n) aan op mijn wijnlijsten. Op mijn blog hanteer ik de prijsklasse en de prijs bij publicatie als dat op dat moment noodzakelijk is. Soms zijn wijnen alléén verkrijgbaar in sommige wijnwinkels – dan hanteer ik alleen de prijsklasse omdat wij ons zien als wijnwinkel. Soms is er géén prijsklasse noch prijs vermeld – dan kan de wijn alléén gekocht worden door middel van persoonlijk contact via het formulier, Email of telefoonnummer.

Bezorging in de Drechtsteden vanaf doosje (6 flessen) gratis!

(Tussentijdse) prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.
Bestelformulier

Gratis thuisbezorgd in de Drechtsteden vanaf een doosje 6 flessen! - Mogen zeker ook verschillende wijnen zijn! - Verzenden: bijkomende porto 9,= per doos van 6 (afwijkende tarieven voor grote flessen) - levering na ontvangst vooruitbetaling op factuur! (Tussentijdse) prijswijzigingen, jaargangen en drukfouten voorbehouden!

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon (verplicht)

Uw geboortedatum (verplicht)

M/V (verplicht)

Uw bestelling