Vino Amore

Wijn en asperges! Combineer dit heerlijks met mooie wijn!

Wijn en asperges!

Peter, Vino AmoreWijn en asperges!

Enchanté mes meilleurs amis du vin! Wijn en asperges! Een gouden combinatie! Nu komen de asperges weer uit de grond en dus is het weer uitermate verleidelijk deze heerlijke groenten te combineren met de meest toepasselijke wijnen! Vino Amore presenteert drie mogelijkheden!

Weingut Zimmermann – Grüner Veltliner

Frisse wijn met een verleidelijk aroma van groene appel, citrus aangevuld met een milde kruidige ondertoon. Frisse, sappige smaak met accent op fris fruit, iets kruidig. Verkwikkende afdronk. Veelzijdig inzetbaar als aperitief en bij gegrilde lichte visgerechten, diverse soorten salades en asperges!

Prijsklasse II € 7,50 – € 10 – € 10

Kuhlmann-Platz – Cave Vinicole de Hunawihr – Pinot Blanc Cuvée Prestige

Mooie in de neus met peer-nuances, breed gestructureerd mediumvolle, sappige smaak geaccentueerd door citrusfruit aangevuld met florale nuances. Goede zuren die de wijn een aangename lengte geven. Mooi te combineren met asperges, rauwe visgerechten, gebakken of geroosterde schaal- en schelpdieren. Visgerechten met zuurkool en roomsauzen of pikante en kruidige elementen. Rauw vlees of gevogelte met paté en gebakken ganzen en eendenlever smaakt ook erg goed bij deze wijn. Ook winterse crèmesoepen met gebakken en ovengegaarde groenten, of zacht gegaard spek en roodbacteriekazen gaan gastronomisch goed met deze wijn.

Prijsklasse III € 10 – € 15 – € 10,65

Weingut Zimmermann – Grüner Veltliner Reserve – Rosshimmel

De Grüner Veltliner Reserve – Rosshimmel is het paradepaardje van Weingut Zimmermann! Witgouden kleur, neus van jonge druiven, frisse honingtonen met anijs. In de smaak een karaktervolle aanzet met veel kruidigheid, zeer elegante smaak met veel structuur van onder andere citrusfruit. Aantrekkelijk, complex en krachtig spel van zuren en fruit. Wijn en gerecht: Asperges met een romig garnituur, sushi, kruidige gerechten.

Prijsklasse IV € 15 – € 20 – € 16

Gratis thuisbezorgd in de Drechtsteden vanaf een doosje 6 flessen! - Mogen zeker ook verschillende wijnen zijn! - Verzenden: bijkomende porto 9,= per doos van 6 (afwijkende tarieven voor grote flessen) - levering na ontvangst vooruitbetaling op factuur! (Tussentijdse) prijswijzigingen, jaargangen en drukfouten voorbehouden!

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon (verplicht)

Uw geboortedatum (verplicht)

M/V (verplicht)

Uw bestelling

Please follow and like us:
error