Voor Home klik op het Vino Amore logo! info@vinoamore.nl

Vino Amore

Villa Vontenie

Villa Vontenie

Enchanté! Villa Vontenie is een zogenaamd Kräuter Hotel en ligt idyllisch, rustig en midden in de natuur, net even buiten Kordel met een prachtig uitzicht over het Kylltal en een blik op het 800 jaar oude kasteel Ramstein, het laatste op steenworp afstand. Maar dat is nog niet alles. Ook de wandelroutei Eifelsteig alsmede de route Römerpfad en het Kyll fietspad zijn in enkele ademtochten te bereiken. De Moezel ligt op slechts 6 km afstand en de Romeinse stad Trier kan binnen 20 minuten met de auto en 13 minuten met de trein bereikt worden. Als oudste stad van Duitsland en wijnhandelsstad is Trier natuurlijk een must visit!

Villa Vontenie wordt gerund door Jeroen Bauer en Annetta Vontenie met de steun van een klein team. Het hotel heeft achtien kamers en heeft een terras met een kruidentuin. Villa Vontenie is rond de honderd jaar oud en omgetoverd tot een mooi en authentiek hotel. Villa Vontenie ligt strategisch in een web van mogelijkheden om de tijd door te brengen. Moezel, bossen, wandelen, fietsen, Luxemburg, Trier, het is teveel om op te noemen wat je in deze omgeving kunt doen!

Annetta verzorgt een heerlijk ontbijt waar het je aan niets ontbreekt. De passie van Jeroen voor koken kan geen mens ontgaan, je kunt vrijblijvend opgeven of je in de avond mee eet of niet. Ik raad u aan dat te doen omdat Jeroen een zéér verdienstelijke kok is en niet aanrommelt met pakjes en zakjes. Het liefst kookt hij met ingrediënten uit eigen tuin. Ons is dat uitstekend bevallen, vooral zouden wij de ribeye en de curry willen vermelden!

Annetta en Jeroen doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Ze geven advies wat er zoal gedaan kan worden in de omgeving en zoeken dingen voor je uit. Daarnaast zijn ze geinteresseerd in hun gasten, wie ze zijn, wat ze doen en of ze het naar hun zin hebben!

De kamers zijn ruim en licht en worden geregeld schoongemaakt en/of de handdoeken worden verschoond. Er zijn ook 2 kamers waar mensen met een hond kunnen verblijven.

Onnodig te vermelden dat wij Villa Vontenie van harte aanbevelen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.