Voor Home klik op het Vino Amore logo! info@vinoamore.nl

Vino Amore

Weinhaus Trier – 5. Big Bottle Party

Trier

Weinhaus Trier

Weinhaus Trier – Wij bezochten de 5. Big Bottle Party – Weinhaus Trier!

Weinhaus Trier – Net als in voorgaande jaren serveert Das Weinhaus in Trier een flying dinner met een prachtige selectie magnumflessen . Meer dan 20 bekende wijnhuizen uit de Moezel presenteren hun grote flessen als onderdeel van dit Flying Dinner. Soms zijn de Magnum Riesling-wijnen echte collector’s items en speciale bottelingen, omdat niet elke Moezel-wijnmaker zijn Riesling in magnumflessen vult. De nobele 1,5-literflessen zijn vaak niet alleen een schande om te openen, maar voor de normale behoeften is dit doorgaans net iets teveel van het goede!

Weinhaus Trier

Het is daarom een ​​heel bijzondere gebeurtenis wanneer Das Weinhaus in Trier eens per jaar, samen met talloze wijnvrienden, de Big Bottles openen, die verschillen van hun kleine broers, met name in de rijpheid van de wijnen. Daarnaast serveert Das Weinhaus in verschillende gangen heerlijke kleine dingen die wonderbaarlijk harmoniëren met de wijnen (zowel jonge als oude jaargangen zijn in de collectie ruim vertegenwoordigd! Wij hadden een onvergetelijke avond in Das Weinhaus in Trier met het beste gezelschap!

Weinhaus Trier – Top wijnhuizen in de regio waren aanwezig:
Joh.Jos.Prüm, Egon Müller, Reichsgraf von Kesselstatt, Von Othegraven, Van Volxem, Von Hövel, Forstmeister Geltz Zilliken, Karthäuserhof, Sekthaus Kirsten, Grans Fassian, Dr. Loosen, Fritz Haag, Schloss Lieser, Markus Molitor, Nik Weis St Urbans Hof, Franz Josef Eifel, Clüsserath Weiler, Reinhold Haart, Vollenweider, Weiser-Künstler, Willi Schäfer, Clemens Busch, Peter Lauer, Maximin Grünhaus, Reinhard und Beate Knebel, Claudia und Manfred Loch.

Weinhaus Trier – Gast wijnhuizen:
Hofstätter / Zuid-Tirol, Rudolf Fürst / Franken, Franz Keller / Baden, Niepoort / Portugal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.