Voor Home klik op het Vino Amore logo! info@vinoamore.nl

Vino Amore

Restaurant De Wachter, een bezoek waard!

Restaurant de Wachter

Enchanté! Restaurant de Wachter is een fijn huiskamer restaurant met een formidabel terras en dito tuin! Dit restaurant biedt een uitgebreide waaier van mooie gerechten! De bediening gáát ervoor en onderscheidt zich met achteloos gemak van de concurrent. De passie voor eten is hier voelbaar! Vino Amore tipt dit restaurant vanwege de uitstekende wijnen die hier de maaltijden begeleiden! In feite heeft Restaurant “de Wachter” deze tip helemaal niet nodig maar wij zijn echt enthousiast over dit restaurant! Dus als u in de buurt bent, of weer eens ergens anders wilt eten, rij dan even naar Restaurant de Wachter!

Het restaurant heeft een stijlvol interieur met een warme uitstraling, een open keuken en een gezellig, heerlijk rustig terras aan de achterzijde van het pand. In deze toegankelijke en sfeervolle ambiance worden klassiek-moderne gerechten geserveerd van uitsluitend verse producten die het seizoen en het liefst ook de omgeving ons bieden.

Verser dan vers luidt het dagelijkse motto in Restaurant De Wachter. Waar de markt elke dag de mooiste producten biedt, daar moet je met minder niet genoegen nemen, is de wijsheid van Chef-kok Michel Dekker die in 2008 zijn eigen restaurant opende samen met zijn vrouw Marijke. In die tijd is De Wachter uitgegroeid tot een begrip in de regio. Gasten kunnen hier op niveau á la carte tafelen, maar zich ook avondvullend laten verwennen met diners van meerdere gangen.

Gasten zullen ongetwijfeld merken dat hier met liefde en passie wordt gewerkt, wij voelden ons snel op ons gemak en hebben genoten van de gastronomie van Restaurant de Wachter! Het team maakt echt werk de passie en is voortdurend bezig om mooie wijn-spijscombinaties samen te stellen. Gerechten ontwikkelen zich ook voortdurend. Met een kaart die is uitgegroeid naar ruim honderd verschillende kwaliteitswijnen is het telkens weer een mooie uitdaging om de perfecte match te vinden. Gastvrijheid, ambiance, het contact met de gasten; bij De Wachter staan ze op even hoog niveau als de keuken. Michel: ,,Uit eten gaan is een reis door het rijk der zintuigen. Die moeten allemaal worden geprikkeld. Dat doen we door veel aandacht te schenken aan de totaalbeleving”. Het restaurant op dijkhoogte biedt á la carte ruimte aan 50 gasten, maar voor grote(re) gezelschappen heeft De Wachter een grote tuinkamer in een schitterend gelegen deels overdekte en verwarmde tuin aan de achterzijde van het pand. Deze biedt ruimte aan 200 gasten.

Restaurant De Wachter is aangesloten bij Euro-Toques Nederland. Dat betekent dat dit restaurant zich houdt aan de ‘code van eer’, kookt met natuurzuivere streekproducten en de seizoenen daarbij respecteert. De Wachter eert culinaire tradities en ambacht en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.