Voor Home klik op het Vino Amore logo! info@vinoamore.nl

Vino Amore

Restaurant Bas – mediterraan, Bourgondisch, avant-gardistisch!

Restaurant Bas

Restaurant Bas – mediterraan, Bourgondisch, avant-gardistisch!

Je zult maar net een paar maanden open zijn en dan valt het land stil door de Corona pandemie! Restaurant dicht! Dat is nogal wat!

Restaurant Bas?

Bij Restaurant Bas – de naam doet het al vermoeden – verzorgt chef Bas verrassende en verse gerechten. De kaart is onder andere geïnspireerd door de Mediterraanse keuken; gastvrouw Nikolina is Kroatische van afkomst en haar roots heeft zij samen met partner Bas weten te verweven in de gerechten. Naast de Mediterraanse keuken zal een duidelijke invloed van de moderne Bourgondische keuken te merken zijn. De eigenheid van de gerechten, de versheid en de tonen van eerdergenoemde keukens zorgen voor een avant-gardistisch menu.

Lang en ontspannen tafelen –Niet alleen het Bourgondische is in de kaart te vinden: Nikolina staat voor gezelligheid en is alert op de wens van haar gasten. Haar kracht zit in het schenken van persoonlijke aandacht. Bij Bas en Nikolina kun je op een ontspannen manier lekker lang tafelen, net alsof je thuis bent. Maar dan zonder vaat.

Over Bas en Nikolina

Dit jonge stel bundelt de krachten na jarenlang gedroomd te hebben van het runnen van een eigen zaak. Daar waar Bas geruime ervaring heeft opgedaan als sous-chef bij gerenommeerde restaurants in onder andere Fitzgerald, heeft Nikolina zich geschoold in management en horeca. Samen staan zij voor een eerlijke en verse keuken waar ruimte is voor experimenteren. De sfeer hebben zij hoog in het vaandel: ontspannen en open, zodat eenieder aangenaam verrast zal worden.

En nu?

Als horecagelegenheid is Restaurant Bas uiteraard ook gesloten tot 6 april 2020. Restaurant Bas staat, net als alle horecaondernemers, voor een uitdaging. Om deze reden willen zij een alternatief bieden, namelijk Restaurant Bas aan huis. Naast het grote aanbod wat thuis bezorgd te bieden heeft, hebben zij gekozen voor een stukje luxe bij u aan huis. Om u in deze roerige tijden wat plezier en ontspanning te bieden, verzorgen zij een stukje geluk aan in de vorm van een luxe borrel plateau! Zo kunt u thuis blijven genieten van restaurant waardige producten. Om de kwaliteit te waarborgen, hebben zij gekozen voor 3 heerlijke opties.

Hoe werkt het?

Het bereik van Restaurant Bas ligt binnen een straal van +/- 10 kilometer vanuit de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht. De luxe borrelplateau wordt zonder bezorgkosten bij u thuis afgeleverd op vrijdag, zaterdag en zondag. De bestelling wordt bij de deur achtergelaten, om direct contact tussen klant en bezorger te vermijden.

Bestellen: U kunt uw bestelling plaatsen via de email: info@restaurantbas.nl – of via hun telefoonnummer: 078-7856918.

*** I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen is de bezorging gestopt per 23 maart 2020 ***

Restaurant Bas

Wat vind ik van Restaurant Bas?

Ik schreef dit al elders – Restaurant Bas is een nieuwe parel in Hendrik Ido Ambacht (geopend 12-11-2019). Het restaurant is sfeervol en ademt een aangename rust. De smaken die Bas uit zijn mouw schudt zijn boeiend en prettig, dat smaakt inderdaad naar méér. Gastvrouw Nikolina is heel fijn zichzelf en rolt je ongemerkt door de boter en de suiker om maar eens een zegswijze van stal te halen. Mijn glas was nooit leeg! Zowel de kaart maar zeker de wijnkaart kent haar gelijke niet in de omtrek. Wij hebben zojuist genoten van het borrelplateau – Ik zou zo zeggen, waar wacht u nog op!?

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.